Acest site utilizeaza cookies. Navigand in continuare,va exprimati acordul asupra folosirii  cookie-urilor. Informatii aici.
close

Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Resetati

.

Expedieri

Expedierea pachetului dumneavoastra

Dupa efectuarea comenzii, clientul este contactat de catre un operator Alienstar, pentru a confirma comanda si pentru a fi instiintat despre disponibilitatea produsului/produselor si timpul de livrare. Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Pretul si timpii de livrare difera in functie de modalitatea de livrare/plata aleasa de dumneavoastra.

Livrarea se va face astfel:

1. Livrarea comenzilor pe raza municipiului Bucuresti (excluzand judetul Ilfov, unde se percepe taxa de livrare) si care depasesc 100 Lei (inclusiv TVA) se face GRATUIT.

2. Pentru comenzile pe raza municipiului Bucuresti (excluzand judetul Ilfov) dar care nu depasesc valoarea de 100 Lei (inclusiv TVA), costul livrarii efectuate de catre curierii Urgent Cargus este:

- primul kilogram - 12 Lei
- kilograme suplimentare - 0,7 Lei/Kg

Fara taxa si comision de ramburs!!

Preturile nu includ TVA

3. Livrarea comenzilor in afara Bucurestiului care depasesc 450 Lei (inclusiv TVA) se face GRATUIT in cadrul retelei de localitati URGENT CARGUS.

4. Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul expeditiei prin URGENT CURIER este:

- primul kilogram - 16,5 Lei 
- kilograme suplimentare - 0,85 Lei/Kg

Fara taxa si comision de ramburs!!

Preturile nu includ TVA

In cazul expeditiilor in afara retelei URGENT CURIER se adauga 0,8 Lei/Km pentru fiecare Km efectuat intr-un sens. Preturile nu includ TVA.

Reteaua de localitati unde URGENT CARGUS nu percepe taxe suplimentare o gasiti accesand linkul: ACOPERIRE CARGUS.

Plata la livrare(ramburs) se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si bon fiscal). Curierii rapizi cu care colaboram nu va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante, bonuri fiscale ).

In momentul plecari coletului din depozitul nostru o sa primiti seria AWB pe email pe baza careia puteti urmari expeditia pe tot parcursul acesteia.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 2 si maxim 10 zile lucratoare (la produsele aduse pe comanda)din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii.

In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.

In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de doua zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

Va rugam sa verificati integritatea coletului/produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. S.C. ALIENSTAR TECHNOLOGY S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

Alienstar livreaza prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila.

Plata produse

Plata se poate efectua:

1. Prin OP (ordin de plata) in baza facturii proforme emise de ALIENSTAR TECHNOLOGY SRL. Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare.

2. Prin transfer bancar pe baza facturii proforme emise de ALIENSTAR TECHNOLOGY S.R.L. Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fii gasita in e-mail-ul de confirmare. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii prin e-mail la vanzari@alienstar.ro, atasand o copie a OP-ului.

3. Plata ramburs, facuta agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.